Blog

Nikoga ne zanimaju vaše web stranice?

Objavljeno: 20. January 2016.

Klasični marketing, digitalni marketing, digitalni sadržaj, strateške komunikacije, odnosi s javnošću, identiteti, brandiranje... previše je pojmova koje susrećete, a samo želite prodati vaš proizvod u većoj količini ili kupcima koji žele više platiti. Ili samo želite da se vaš glas čuje.
pročitaj više

Moć upravljanja sadržajem

Objavljeno: 31. July 2015.

Svakodnevno smo, prilikom pretraživanja bespuća interneta, izloženi „komadićima“ sadržaja. Slike vladaju nad člancima, na društvenim mrežama se ističu kolaži slika, infografike, a posebno video. Postoje međutim sadržaji koji izazovu posebnu pažnju korisnika društvenih mreža i posjetitelja web stranica. Sada ćemo analizirati jedan takav slučaj.
pročitaj više

10 mitova o online reputaciji u koje trebate prestati vjerovati

Objavljeno: 23. June 2015.

Postoje raznovrsne priče koje ste čuli o online reputaciji, neke od njih su vas možda razveselile i potakle da vjerujete u sve dobro što online prisutnost donosi za vašu reputaciju, a neke druge su vas prestrašile i odmakle vas od želje da gradite svoj digitalni identitet. Donosimo vam 10 mitova o online reputaciji, uz objašnjenje zašto je riječ o mitovima, i poruku kako možete izgraditi upravo onakvu priču kakvu želite prenijeti svojim korisnicima.
pročitaj više